2022 Yılında Hakim Olan ve Kullandığım Tasarım Trendleri - Ajans ZERO

3D TASARIMLAR&İKONLAR

3D tasarımlar her geçen gün gelişip büyümeye ve önemini korumaya devam etmektedir. Özellikle arttırılmış gerçekliğin yükselişe geçtiği bu dönemde karşımıza sürekli çıkmaya ve kullanılmaya devam edecektir. 3D tasarımlar hareketlendirmeler ile bütünleştiğinde ortaya çıkan sonuçlar insanların dikkatini çekmektedir. Bu yıl tasarımlarda 3D ikonların sıklıkla kullanıldığını görmüş olduk.

GEOMETRİK&SOYUT ŞEKİLLER

Bu sene özellikle arka planlarda sıklıkça kullanıldığını gördüğümüz soyut geometrik şekiller, tasarımlarda uyumlu renklerle bütünleştiğinde ortaya güzel sonuçlar çıkarıyor. Temel sanatın en önemli öğelerinden olan geometrik şekiller, her dönemde popülerliğini korumaya devam edecektir.

Tasarimda Geometrik Sekiller

MİNİMALİST TASARIMLAR

Sade ve etkili bir tasarım oluşturmak için benim de çoğu tasarımlarda kullandığım minimalist çizgiler, tasarımcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Afişlerde, ambalaj tasarımlarında karşımıza çıkmaktadır. Anlatılmak istenen mesajı net bir şekilde iletmenin en iyi yollarından biridir.

Minimal Tasarimlar

PASTEL RENKLER

Tasarım dünyasında bu sene sade, göz yormayan ve kalabalıktan sıkılanların tercih ettiği renk tonları paletlerimizde yerini aldı. Modern tasarımlarla pastel renklerin bütünleşmesini seviyorum ve aynı zamanda kullanmayı tercih ediyorum. Bu renk tonlarının doğal güzelliği yansıttığını ve tasarımları bu şekilde ön plana çıkarttığını düşünmekteyim.

Pastel Renkler

7 / 100

223 yorum

Cevap bırakın

Online Whatsapp